Rekreacija na otoku Ugljanu

Na plaži Jaz, najljepšoj plaži na otoku Ugljanu uređeno je nekoliko odbojkaških terena na kojima se svakodnevno možete okušati u ovom vrhunskom ljetnom sportu. Također se tokom ljetnih mjeseci održavaju organizirani turniri u kojima možete sudjelovati i osvojiti i određene nagrade.
U sklopu plaže nalazi se i pregršt dječjih terena, tobogana u vodi i raznih igračaka, organiziranih igraonica za djecu kako bi im maksimalno upotpunili boravak na plaži.

Otok Ugljan je svjetski poznat i po svojoj ponudi za bicikliste. Zbog svoje geografske razvijenosti otoka, s puno brda i nizina na otoku Ugljanu i Pašmanu nalazi se nekoliko uređenih staza za biciklizam i nekoliko izvrsnih staza za šetnju kroz prirodu.
Na otoku se nalazi i nekoliko iznajmljivača bicikala, opreme za planinarenje i raznih drugih rekvizita za vrhunski adrenalinski doživljaj.

Posebno je potrebno naglasiti sportsko rekreacijska staza za biciklizama i šetnju Željina, te mnogo planinarskih ucrtanih staza, utvrda Sv. Mihovila koja je na visini 265 m iznad razine mora i pruža prekrasan pogled na veliki broj otoka zadarskog arhipelaga i otoka Kornati.

U ponudi otoka se nalazi i velika ponuda raznih sportova na vodi poput jedrenja, raznih pedalina i jet-ski, te skijanja na vodi i mogućnost iznajmljivanja opreme za ronjenje uz organizirane tečajeve vrhunskih instruktora ronjenja.

Na samom otoku možete se pridružiti lokalnim stanovnicima u ranim jutarnjim satima i doživjeti kompletni ugođaj ribarstva na otoku ili se samostalno okušati u sreći ribolova.

Kompletnu ponudu otoka Ugljana možete pronaći na turističkoj karti otoka gdje su ucrtane sve staze i sve moguće aktivnosti na samom otoku.
Korisni linkovi
Udaljenost do važnijih mjesta na otoku
Plaža 300 m
Market 200 m
Restoran 300 m
Ambulanta 800 m
Tenis teren 5 km
Košarkaški i nogometni teren 200 m
Trajektno pristanište 500 m
Centar 300 m
Turistička karta Otoka Ugljana
Vremenska prognoza
Rezervacija
Brzi kontakt
Vaše ime: E-mail:
Datum dolaska: Datum odlaska:
Dodatni upit: Broj osoba:   
Apartmani Kranjčec
* * *
Biserka Kranjčec
Preko - Otok Ugljan
Cesta hrvatskih branitelja 35
Hrvatska (CRO)
Mob: +385 98 249 004
@: info@apartmani-kranjcec.hr

Pronađite nas na karti